Luukku 24: I wish you a Merry Christmas
Niin se vain tämänkin vuoden joulukalenteri on tullut päätökseen. Olin aika varma, että saan tämän loppuun asti niinkuin aiempina vuosinakin. Muutaman kerran iski pieni epätoivo kun väsy ja stressi painoi päälle, enkä saanut sopivia kuvia. Koko joulukalenterin lopputulokseen voin kuitenkin olla tyytyväinen. Saan todeta ainakin sen, että tuli tästä parempi kuin viime vuonna. Ehkä ensi vuonna saan vielä kehitettyä ideoita ja kuvia. Kyllähän tämä joulukalenterin kirjoittaminen vei paljon aikaa ja vaivaa, mutta oli tämä kivaa joten jos vain ensi vuosi sallii sen, tullaan mun blogissa näkemään jälleen jonkinlainen joulukalenteri. Ei nyt kuitenkaan ihan vielä ajatella ensi vuotta.


Tuttuun tapaan en näin viimeiseen joulukalenterin luukkuun halunnut sisällyttää mitään erikoisempaa, vaan halusin edellisvuosien tapaan pitää tämän luukun ihan vain joulun fiilistelyyn. Olen tapani mukaan herännyt tänään vapaaehtoisesti heti seitsemän jälkeen, viettänyt aamupäivän joulupyjamassa, katsonut perinteisiä lastenohjelmia kuten Joulupukin kuumaalinjaa, syönyt riisipuuroa kanelin kera ja käynyt kiertämässä hautausmaalla. Vielä on kaikkia kivoja juttuja tiedossa ja seuraavaksi ajattelin suunnata joulusaunaan.

Haluan toivottaa teille kaikille ihanaa ja rauhallista joulun aikaa. Nauttikaa kiireettömyydestä sekä rakkaista ihmisistä lähellänne. Palataan asiaan taas joulun jälkeen 

P.s Muistattehan osallistua arvontaan!

Ei kommentteja