Luukku 5: Lahjatoiveita                                                                                                                                               Kuvat täältä

Mulle on jo muutaman vuoden ollut tärkeämpää lahjojen antaminen toisille, kuin toivoa itselleni lahjoja. Lahjatoiveita kuitenkin kysytään aina, joten ajattelin koota niitä nyt muutaman tämän päivän luukkuun. Tänä vuonna mun oli jotenkin erityisen vaikea keksiä mitään, mitä toivoisin. Mulla on tiedossa muutama isompi hankinta, mutta en kuitenkaan halunnut toivoa niitä lahjaksi. Syksyllä sain pesukoneen, joka oli yksi aikainen joululahja, joten en haluakaan toivoa enää mitään kovin suurta.

Räsymatto pyyhkeet ja pussilakanasetti - Toivon Marimekon Räsymatto sarjan pyyhkeitä, kylpypyyhkeitä ja käsipyyhkeitä kumpiakin kahdet. Nämä mun on pitänyt hankkia itselleni jo muutosta lähtien, mutta en ole saanut aikaiseksi. Pyyhkeiden lisäksi toivon samaa sarjaa olevaa pussilakanasettiä. Olen ihaillut sitä jo pitkään, mutta en ole hankkinut sitä hieman arvokkaan hinnan vuoksi.

Räsymatto astiasto - Jatketaan Marimekon teemalla, nimittäin astioita ei voi koskaan olla liikaa. Tai oikeastaan voi olla niin kuin mulla, mutta haluan silti uusia. Oon nyt keräillyt tuota Räsymatto sarjaa puolen vuoden ajan ja omistan 4 pientä matalaa lautasta, 2 syvää lautasta, 2 mukia ja muutaman kulhon. Jotakin uutta tuohon sarjaan liittyen olisi kiva saada.

Muumi astiasto - Toinen asia, mihin olen lähiaikoina hullaantunut on Muumit. Ihailen nykyään muumi tuotteita lähes joka paikassa, missä niitä on. Haluaisinkin kerryttää keräilysarjaani, joka on vielä aika pieni. Eniten haluaisin muumimukeja tai muumikulhoja, sillä ne ovat keräilyni ykkösjuttuja.

Suvi Teräsniska kirja - Ihailin tätä kirjaa Suvin viime konsertissa Tampere-Talossa ja mua jäi harmittamaan, kun en ostanut sitä silloin. Kyseessä on siis Suvin kirja, jossa on nuotteja hänen lauluihinsa. Olisi hienoa yrittää soittaa niitä sitten haitarilla tai kitaralla. Ehkä ostan tämän jopa jo tänään itselleni lahjaksi!

Huivi & pipo - Tulevaa talvea ajatellen haluaisin jotakin uusia huiveja tai pipoja. Huiveista olisi kiva jokin tuollainen monivärinen, mikä näkyy kollaasissa. Pipoista haluaisin jonkin kevyen mallisen, mutta myös paksumman mallin ajatellen talven pakkasia. Voi olla, että nämäkin käyn shoppailemassa itsekseni, jos satun löytämään sopivat.

Alusvaatteet - Näitä ei voi koskaan olla liikaa ja haluaisinkin jotakin uusia alusvaatteita. Katselin Zalandolta tuollaista Tommy Hilfigerin kokonaisuutta, joka mun mielestä näyttää tosi kivalta. Toisaalta myös uudet Calvin Kleinin alusvaatteet olisivat kivoja. Oon käyttänyt vanhoja niin paljon, että ne alkavat kulua :D

Dermosil joulutuotteet - Satuin marraskuussa eksymään Dermosilin sivuille katsomaan heidän joulukuvastoa. Sieltä löytyi vaikka mitä ihanaa, juuri jouluun ja tulevaan talveen liittyen. Kerkesin jo tilaamaan heidän sivuiltaan, jotka äiti lupasi ostaa ja paketoida jouluksi pakettiin. En malta odottaa, että pääsen testaamaan niitä.

19 yötä jouluun...

Ei kommentteja