Luukku 9: Toinen adventtiviikkoIhanaa joulukuun yhdeksättä päivää ja toista adventtia! Tänä vuonna halusin sisällyttää joulukalenteriini myös arjen juttuja ja kuulumisia. Tähän aiheeseen liittyy tämän päivän luukku, sillä tulin kertomaan toisesta adventtiviikosta. Kulunut viikko on pitänyt sisällään kiireitä, mutta myös rentoja juttuja.


Lähdin viime sunnuntaina Hämeenlinnaan yhdeksi yöksi, sillä mulla oli maanantaina siellä yksi tentti. Maanantaina nukuin hieman pidempään ja kuvasin lähes koko aamupäivän blogijuttuja, kun kerrankin oli hyvää aikaa ja valoisaa. Kävin koululla kävellen tekemässä tentin, jonka jälkeen kävelin takaisin kotiin. Kotoa lähdin melkein jo tunnin päästä takaisin Tampereelle ja suuntasin jäähallille. Matkalla alkoi räntäsade, joka ei ollut niin kiva, kun kerrankin olin laittautunut enemmän. Tiistain vietin koko päivän koti kotona. Kävin aamupäivällä mummolla kylässä, mutta muuten päivä kului lähes kokonaan koulujuttujen parissa. Tein blogijuttuja hieman ennakkoon, rentouduin netflixin parissa ja menin ennen yhdeksää nukkumaan. Mulla oli todella kipeä olo ja keskiviikko aamuna olinkin kunnon flunssassa.


Keskiviikko aamupäivän oikeastaan vain lepäsin, sillä en saanut nukuttua yöllä juuri lainkaan. Lähdettiin mummun kanssa iltapäivän bussilla kohti Tamperetta, josta Sonja otti meidät kyytiin. Mentiin Ratinaan kuluttamaan aikaa ennen Suvin joulukonserttia. Käytiin Espresso Housessa, jossa oli ihania joulukahveja ja kaakaota. Hieman ennen kuutta käveltiin Tuomiokirkkoon, jossa kyseinen konsertti oli. Konsertti oli todella upea ja täynnä joulun tunnelmaa. Tykkään niin paljon joululauluista, varsinkin Suvin tulkitsemina! Konsertin jälkeen ajettiin kotiin ja menin suoraan nukkumaan, sillä flunssa vei voimat. Torstaina heti aamusta lähdettiin Sonjan kanssa mummulle leipomaan, jossa kuluikin lähes koko päivä. Leipomisen jälkeen oli blogijuttujen vuoro ja muutama koulutehtävä, joiden jälkeen pääsin katsomaan Linnan juhlia. Loppuilta kului niiden parissa.


Perjantaina herätessäni flunssa oli mennyt jo hieman parempaan suuntaan ja jaksoin lähes koko aamupäivän touhuta kaikkea. Luin muutamaan tenttiin, kävin lenkillä ja tein blogijuttuja. Kahden jälkeen iskä vei mut ja Sonjan Tampereelle, sillä suuntana sieltä oli Lappeenranta. Matka Lappeenrantaan tuntui kestävän iäisyyden ja perillä hotellissa oltiin hieman ennen yhdeksää. Ei jaksettu lähteä enää mihinkään, vaan mentiin iltatoimien kautta nukkumaan. Lauantaina päästiin heti aamusta nauttimaan hotellin aamupalasta. Ennen peliin lähtöä meillä oli runsaasti aikaa kierrellä keskustassa, mutta en kuitenkaan löytänyt paljon mitään ostettavaa. Mentiin bussilla keskustasta hallille. Itse peli ei ollut kovin voitokas, sillä Tappara hävisi 2-0. Kotimatka sujui paljon nopeammin kuin menomatka johtuen ehkä siitä, että mulla oli kaikenlaista tekemistä. Kotona oltiin vasta puolen yön jälkeen, jolloin uni maittoi.


Tänään mulla on ollut aika rento päivä. Aamulla koristeltiin Sonjan kanssa piparitalo, jonka jälkeen oon kuluttanut aikaa tentteihin lukemisella. Äskettäin kuvasin muutamat kuvat tulevia joulukalenterin luukkuja varten. Tänään ajattelin vielä käydä päiväsaunassa, tehdä ruoat muutamaksi päiväksi valmiiksi töihin ja illemmalla lähden Eetulle. Huomenna mulla alkaa työt, joita oikeastaan odotan jo kovasti. Mitä piditte tällaisesta postauksesta välillä?

15 yötä jouluun...

Ei kommentteja