Marraskuun Snapchat kooste

Joulukalenterin välissä on kiva tulla välillä kirjoittamaan myös muista aiheista. Joulukuun alkaessa olisi marraskuun snapchat koosteen aika. Tässäkään postauksessa ei voida välttyä joululta, sillä se oli suurena osana jo mun marraskuuta. On näissä kuitenkin myös jotakin muuta, ettei ihan pelkkiä joulujuttuja. Mennään katsomaan, mitä mun marraskuu piti sisällään!

1. Marraskuun ensimmäinen päivä starttasi mukilla kaakaota ja joulukirjan lukemisella. Tuo kirja on siitä hyvä, että se sisältää monta pientä joulutarinaa. Sitä ei tee mieli lukea paljoa kerralla, kun juoni vaihtuu. Näin ollen lukemista riittää pitkäksi aikaa, ainakin mulla. 
2. Vähän väsytti eikä huvittanut oikein mitään. Yllättävää jopa, että meillä oli maanantaina koulua. Meillä on ollut nyt syksyllä useampana maanantaina etäpäivä.
3. Oltiin marraskuun ekana viikonloppuna luokan kanssa mökkeilemässä ja käytiin sieltä lauantaina Tuurissa. Tuolla kertaa en löytänyt paljon mitään ostettavaa.
4. Koulussa harjoiteltiin pistämistä ja saatiin myös viikko sitten pistää toisiamme. Mun mielestä se on yks kivoimpia juttuja, mitä saadaan tehdä.

1. Isänpäivänä käytiin perinteisesti mökillä ja katsomassa pappaa vanhainkodilla. Leivoin mökille todella helpon ja nopean minttusuklaa juustokakun, joka oli makeaa mutta hyvää.
2. Seuraava maanantai ei myöskään tuntunut ihan mun päivältä, mutta onneksi tuo ajatus piristi. Ainut vaan, että en ole vieläkään pitänyt yhtäkään lomapäivää, vaikka loma alkoikin jo viikko sitten. Tuntuu, että tehtäviä riittää vaikka millä mitalla.
3. Skholen oppimisympäristö on maailman huonoin ja ainoana hyvänä puolena siinä on se, että luennot on videoina. Muuten en tykkää siitä yhtään.
4. Tämä tunne on paras, kun hommat on tehty ja pääsee rentoutumaan jonkin kivan jutun parissa.

1. & 2. Joulukuusi koottuna, jonka jälkeen voidaan herkutella. Koristeltiin mun kotia, paistettiin joulutortut, juotiin glögiä ja kuunneltiin joululauluja Sonjan kanssa, parasta.
3. Parveke sai myös omat valonsa paikoilleen ja tykkään lopputuloksesta erittäin paljon. Nuo kaikki valot sopivat parvekkeelle enemmän kuin täydellisesti. 
4. Sonja oli mun luona muutaman yön ja päätettiin lähteä yhtenä iltana leffaan. Vaikka tuo Pähkinänsärkijä kuulostaa hieman lasten leffalta niin mun mielestä siinä oli silti sopivasti jännitystä. 

1. Samalla viikolla sain vielä aikaiseksi ripustettua blogin joulukalenterin paikoilleen.
2. Kerrankin pirteänä heti aamusta ja jaksoin vielä laittautua kunnolla.
3. Kyseisessä siivouksessa meni pari tuntia, mutta tulos oli parempi kuin hyvä. Aikakin kului nopeasti samalla joululauluja kuunnellen. 
4. Tämä oli oikeasti luksusta, sillä yleensä kuljen junassa hirveän tavaramäärän kanssa :D

1. Eetu tuli viikonlopuksi Hämeenlinnaan ja käytiin aamuisella pakkaskävelyllä. Sää oli juuri täydellinen eikä liian kylmä. 
2. Mun ei pitänyt tänä jouluna askarrella joulukortteja, mutta minkäs sille voi kun tulee hyviä ideoita. Päätin sitten askarrella muutamat kortit, sillä askarteleminen on yksi mun lempi jutuista. 
3. Hämeenlinnaan muutettuani oon alkanut tykkäämään aivan älyttömästi silittämisestä. Nyt kun mulla on oma pesukone, mun on pakko silittää kaikki vaatteet, jotta ne saa hyvin järjestykseen vaatehuoneeseen.
4. Tässä näkyy se oloasu, mistä puhuin viikko takaperin. Tämän tosiaan löysin Cubukselta tarjouksesta.

1. Juhlittiin pienissä määrin mun nimppareita ja tehtiin brunssi. Siitä onkin jo pitkä aika, kun olen viimeksi tehnyt.
2. & 3. En viitsinyt ladata bussikorttia muutamaa päivää varten, joten kävelin kouluun. Kävelysäät olivat hyviä ja sain muutamana aamuna nauttia ihanista auringonpilkahduksista. 
4. Tavaramäärä oli aivan jäätävä, kun lähdin Hämeenlinnasta. Kävin siellä eilen, kun olin tekemässä uuden tentin ja otin mukaani vielä vähän lisää tavaraa. Miksen osaa koskaan pakata vähän?

2 kommenttia

 1. Näyttipä kivalta marraskuulta! Täälläkin kouluhommat vielä painaa mut onneks jo vähän helpottaa joulua kohden... Ja onneks vastapainona saa rentoutua joulujuttujen parissa��
  Sulla ja sun siskolla tuntuu olevan tosi hyvät välit kun teette niin paljon asioita yhessä, oon kade! Oisko mahollista et tekisitte joskus jonkun yhteisen postauksen, tyyliin et Sonja vastaa kysymyksiin suhun liittyen, tai kerrotte teidän lapsuudesta tai jotain sen suuntasta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuu että koulujutut aina kasaantuvat joulua kohden. Onneksi mulla on nyt kuitenkin hieman helpompi joulukuu! Meillä on Sonjan kanssa ollut aina tosi hyvät välit, laitan tuon toiveen ylös. Mahdollisesti voitaisiin toteuttaa joskus :)

   Poista