Joulukuun Snapchat kooste

Heippa! Oon viettänyt tänään viimeistä lomapäivää ja huomenna alkaa jälleen arki kunnolla. Tulin Hämeenlinnaan jo sunnuntaina, sillä äiti tuli mun luokse kahdeksi yöksi. Meillä oli oikein kivaa, käytiin eilen kiertämässä kauppakeskuksessa ja illalla oltiin elokuvissa. Tänään tehtiin pitkä kävelylenkki ja muuten oon opiskellut ensi viikon tenttiä varten. Mulla oli poikkeuksellisen pitkä joululoma, joka tuntui silti menevän ihan hetkessä. Toisaalta kiva, että pääsee takaisin arkeen ja opiskelun intoon. Tänään tulin jakamaan teille vielä viimeiset Snapchat-kuvat viime vuodelta. Mitä mieltä ootte tästä postaus sarjasta, olisiko näitä kiva lukea myös tänä vuonna?

Joulukuun Snapchat kooste
1. Joulukuu, lemppari kuukausi ja lemppari joulukalenteri. Täytyihän ensimmäisestä luukusta ottaa kuva snapchattiin ja toivottaa joulukuu tervetulleeksi.
2. Julkinen liikenne ei ole aina niin kiva, varsinkaan kun reissasin Hämeenlinnasta jäähallille lumisateessa. Meinasi meinaan tulla hieman kiire.
3. Perinteisten Itsenäisyyspäivän pipareiden leivontaa mummulassa.
4. Tehtiin Sonjan kanssa pitkästä aikaa tortilloja. Tuntuu, että unohdan tortillojen olemassaolon aina välillä moneksi kuukaudeksi. Se on kuitenkin niin helppo ruoka tehdä. 

Joulukuun Snapchat kooste
1. Illalla vielä kuvasin Itsenäisyyspäivän piparitalkoiden tulokset blogin puolelle. Oli kyllä hieman haastavaa pimeydestä johtuen.
2. Loppuilta menikin Linnanjuhlia katsoessa, vaikka en oikein koskaan seuraa niitä aktiivisesti. Keksin aina samalla jotakin pientä tekemistä.
3. Suvin joulukonsertti Tuomiokirkossa, harmi että tänä vuonna ei tulla pääsemään hänen konsertteihin.
4. Lähdettiin joulukuun puolessa välissä Sonjan kanssa jo perinteeksi muodostuneelle Tapparan pikkujoulureissulle. 

Joulukuun Snapchat kooste
1. & 2. Kohteena oli Lappeenranta, kun 2017 vuonna kierrettiin Mikkelissä ja Kuopiossa. Yövyttiin ihan melkein Lappeenrannan keskustassa ja hotellin aamupala yllätti jälleen positiivisesti. 
3. Hyvin nukutun pitkän yön jälkeen laittauduttiin ja lähdettiin kiertelemään vieressä olevaan kauppakeskukseen. Ei kyllä löydetty sieltä mitään ihmeellistä ostettavaa.
4. Piparitalon leipominen ja koristelu oli todella kivaa monen vuoden tauon jälkeen. Toivon mukaan saadaan myös tänä vuonna jonkinlainen piparitalo kokoon. 

Joulukuun Snapchat kooste
1. Tällaisin fiiliksin olin ensimmäisen päivän jälkeen joululoman töiden alkaessa. Sain eilen tietää, että pääsen kyseiseen paikkaan töihin myös hiihtoloman ajaksi!
2. Sitten näitä vapaapäivien iloja, vaikka koko joulukuu tuntui olevan kiirettä.
3. Näitä kuvia näkee enää harvoin blogini puolella, vaikka joka pelistä laitankin my storyyn kuvan. Tässä oltiin yhdessä joulukuun kotipelissä, jossa oli vastassa Pelicans.
4. Perinteisesti kiersin Tampereen joulutorin, vaikka en sieltä olekaan melkein koskaan löytänyt mitään. Ei tästä perinteestä voi kuitenkaan luopua. 

Joulukuun Snapchat kooste
1. Sitten kun se pitkä loma vihdoin koitti, otin sen kunniaksi ripsienpidennykset takaisin. Ihana huomata, kuinka paljon nämä ovat jälleen helpottaneet arkea <3
2. Helsingissä ollessamme löydettiin ihania isoja joulukuusia, joiden edessä otettiin muutamat asukuvat. Tämä kiva paikka sijaitsi vielä ihan lähellä keskustaa!
3. & 4. Tosiaan meillä oli Sonjan kanssa tarkoituksena hankkia joululahjat ajoissa, mutta se jäikin viimeisille hetkille ja tehtiin vikat shoppailut juuri tuolloin Helsingissä 4 päivää ennen jouluaattoa. Pitkän päivän jälkeen käytiin vielä Robert's Coffeessa herkuttelemassa. 

Joulukuun Snapchat kooste
1. Oon aina tykännyt lahjojen paketoinnista, erityisesti joululahjojen ja siksi tämä ilta olikin yksi lemppareista joulukuun aikana.
2. Joulukuu meni tavallisesti erittäin nopeasti ja pian sai huomata, että enää kolme yötä jouluun. Tänään tajusin, että nyt on jo tammikuun puoliväli. Tämä aika vain menee vauhdilla eteenpäin etten meinaa pysyä perässä :D
3. Halusin lakata kynnet joulun ajaksi jotenkin eri tavalla ja päädyin laittamaan samaa kynsilakkaa, mitä käytin valmistujaisjuhlissa. Ei ihan niin jouluista, mutta kuitenkin juhlavaa.
4. Autoin koristelemaan joulukuusen koti kotona ja vielä samana iltana koristeltiin kuusi mökillä. On se vain yksi lempipuuhista joulun aikaan. 

Joulukuun Snapchat kooste
1. Jouluaatto koitti ja aina niin ihana jouluruoka, vaikka mun lautanen ei tänäkään vuonna näyttänyt kovin paljoa siltä. Tämä on kuitenkin sitä perinteistä jouluruokaa, mistä itse tykkään.
2. Jouluaaton aamun hengailin joulupyjamassa mutta joulusaunan jälkeen oli kiva laittautua hieman enemmän.
3. Tällaiset oli mun fiilikset jouluaaton jälkeen, väsyneet mutta niin onnelliset.
4. Joulupäivänä heräsin jo aikaisin ja katsoin jouluaattona telkkarista tulleen joulutarinan. Aamupäivä kuluikin nopeasti, sillä lähdin töihin jo puolen päivän aikaan. 

Joulukuun Snapchat kooste
1. Nämä talviset mökkimaisemat <3 Kunpa pääsisi taas mökille, sillä siellä tuntuu että unohtaa stressin ja keskittyy vain nauttimaan.
2. Joulun jälkeiset päivät töissä eivät haitanneet yhtään, sillä mulle oikeastaan vain jouluaatto on sellainen jolloin haluan viettää vapaapäivää.
3. & 4. Joulukuun loppupuolella juhlittiin Eetun synttäreitä ja se sai lahjaksi tuon söpön auto pehmolelun. Taidan käyttää sitä tällä hetkellä enemmän kuin se itse, haha :D

2 kommenttia

  1. olipas kiva palata taas hetkeksi joulukuun tunnelmaan <3 tämmöset kooste postaukset on hauskoja :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, mäkin palaan aina mielellään jouluun ja sen fiilistelyyn <3

      Poista