Vuosikooste /1

Nyt olisi aika katsoa viime vuotta vuosikoosteen kautta. Näistä vuosikoosteista on näkynyt monia eri versioita blogien puolella, mutta päätin toteuttaa tämän samalla kaavalla kuin viime vuonna. Viime vuoden koosteessa en puhunut lähes ollenkaan kuluneesta vuodesta blogin kannalta. Luin eilen Sannan blogista hänen vuosikoosteen, josta innostuneena lisäsin tämän vuoden koosteeseen jokaisen kuukauden kohdalle blogin luetuimman postauksen sekä oman lempparini. Päätin myös sisällyttää hieman blogin juttuja tekstiin. Vuosikooste tulee tänäkin vuonna kolmessa eri osassa, sillä on helpompi toteuttaa tämä näin eikä ole kerralla niin paljoa luettavaa. Mennään katsomaan, mitä viime vuoden neljä ensimmäistä kuukautta pitivät sisällään.

tammikuu1
TAMMIKUU

Oma suosikkini: Aakkoseni tällä hetkellä

Vuosi vaihtui rennoissa merkeissä, käytiin katsomassa ensimmäistä kertaa Ratinan ilotulitus ja juhlittiin pienissä määrin. Mulla oli viimeinen koulupäivä sekä samaan aikaan alkoi viimeinen työssäoppiminen lähihoitajana Hatanpään Sairaalassa. Stressasin myös viimeisestä näyttösuunnitelmasta, josta jäi loppukädessä kuitenkin hyvä fiilis. Kokeilin uusia reseptejä kuten super hyvää nachosalaattia, jota teinkin viime viikolla. Tammikuun puolessa välissä juhlittiin Sonjan 20-vuotissynttäreitä ja kuun loppupuolella oltiin perinteisellä Tapparan faniristeilyllä. Tammikuussa julkaisin yhteensä 10 postausta, joista suurin osa käsitteli edellistä sekä tulevaa vuotta. 

helmikuu1
HELMIKUU

Luetuin postaus: Penkkarit & Abiristeily

Helmikuussa saatiin nauttia ihanista pakkassäistä, joista olin todella innoissani. Hankin uusia kivoja talvivaatteita, joilla oli kiva tehdä kävelylenkkejä pakkassäässä. Vietin pienessä määrin Ystävänpäivää ja haettiin Arnoldsista super hyvät Ystävänpäivän munkit. Helmikuun kaksi kohokohtaa olivat ehdottomasti penkkarit ja abiristeily, joista sain nauttia ihanien ystävien kanssa. Kävin tekemässä äidinkielen kirjoitusten ensimmäisen osan ja nautin ulkojäistä niin paljon kuin kerkesin. Helmikuussa julkaisin yhteensä 8 postausta.

maaliskuu
MAALISKUU

Oma suosikkini: Levin matkapäiväkirja

Maaliskuun sana oli ehdottomasti Levi, niin kuin tästä kollaasista näkee. Vietettiin siellä viikko rentoutuen, joka kelpaisi kyllä myös tällä hetkellä. Reissasin Tapparan matkassa runkosarjan loppupeleissä sekä Playoffien alkupelejä. Tuli käytyä Porissa, mutta myös Helsingissä Jokereiden pelissä. Maaliskuussa vietettiin naistenpäivää ja kävin tekemässä viimeiset yo-kirjoitukset. Kirjoitusten jälkeen fiilis oli mahtava, mutta sain heti niiden jälkeen alkaa lukemaan esivalintakokeeseen. Tein lähihoitajan sijaisuuksia sen mitä kerkesin ja myös tutkintotodistus saapui postissa. Maaliskuussa julkaisin 12 postausta, jotka koskivat lähinnä Levin reissua sekä kirjoitin ensimmäisestä blogiyhteistyöstä.

huhtikuu1
HUHTIKUU

Luetuin postaus: Pääsiäisen kinderkakku
Oma suosikkini: Millainen bloggaaja olen?

Huhtikuun alussa vietin pääsiäistä mökillä muun muassa leipoen ja moottorikelkkaillen. Reissasin lähes jokaisen Tapparan Playoff-pelin niin Oulussa, Kuopiossa kuin Turussakin. Ne reissut oli jotakin niin parasta, vaikka suurimman osan niistä teinkin yksin. Kausi päättyi hopeaan, mutta silti Tapparasta sai olla ylpeä. Otin pitkästä aikaa geelikynnet sekä suunnittelin tulevia valmistujaisjuhlia. Kuun loppupuolella tein esivalintakokeen ja juhlittiin mun vuoden vanhaa kotia. Kiteytettynä huhtikuu oli lomailua ja kiekkoa, just sitä parasta. Huhtikuussa julkaisin 9 postausta, joista hehkui lämmin kevään tulo.

2 kommenttia

 1. Oi kiva vuosikatsaus (ja ihana että inspiroin <3). Tästä pitääkin pari postausta tsekata (en muista oonko jo aikaisemmin lukenut), seuraavia odotellessa!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva että pidit <3 Oli itsekin hauska lukea omia vanhoja postauksia :D

   Poista