Vuosikooste /3


Vuosikooste /3
SYYSKUU

Luetuin postaus: Heinäkuun kuukausibudjetti
Oma suosikkini: Miksi bloggaan?

Syyskuussa juhlittiin Inkan 20-vuotissynttäreitä, vietin aikaa mökillä sekä viimeisiä viikkoja Kalevan kodissa. Elin lähes koko kuukauden muuttolaatikoiden keskellä, joka oli samalla ärsyttävää mutta kivaa. Nautin koulussa olosta ja opiskelusta, sillä ala tuntui todella olevan mun juttu. Kuvailin syksyn loistoa, Tapparan liigakausi starttasi ja käytiin perheen kanssa Ähtärin eläinpuistossa. Syyskuussa käytiin myös perinteisesti Caravan-messuilla Lahdessa. Kuun loppupuolella koitti odotettu muuttopäivä Hämeenlinnaan. Loppu kuukausi ja Lokakuun alku meni tavaroiden järjestelemisessä ja uuteen kotiin totutellessa. Kaikki oli niin uutta, mutta samalla niin ihanaa ♥ Syyskuussa julkaisin blogissa kahdeksan postausta. 

Vuosikooste /3
LOKAKUU

Luetuin postaus: Kodin esittely

Sisustin uuteen kotiin viimeisiä juttuja, ikuistettiin ennätyksellinen määrä asukuvia ja kiersin ensimmäisiä opiskelijatapahtumia joista parhain oli varmaankin Snäkkiappro. Leivoin ja vietin kansainvälistä korvapuustipäivää. Tein muutaman vieraspelireissun Tapparan peleihin muun muassa Jyväskylään. Kävin testaamassa ensimmäistä kertaa Hämeenlinnan elokuvateatterin ja etsin lenkkipolkuja uusista maisemista. Syysloman vietin lähes kokonaan mökillä rentoutuen. Yllätyin siitä, että mun hiukset ylsivät vihdoista viimein yläponnarille, jota olin odottanut jo jonkin aikaa. Loppu kuukaudesta vietettiin mun tupareita, aloin jo hieman fiilistellä tulevaa joulua ja maahan satoi ensilumi. Lokakuu piti sisällään kymmenen blogipostausta.

Vuosikooste /3
MARRASKUU

Luetuin postaus: AJATUKSIA LOPPUVUODESTA

Marraskuu sisälsi paljon koulua ja joulun odottamista. Alkukuusta vietettiin luokan kanssa Halloweenia ja pikkujouluja sekä Isänpäivänä käytiin mökillä. Sonja tuli mun luokse vierailulle, laitettiin mulle joulukuusi ja paistettiin ensimmäiset joulutortut. Tein joulusiivouksen ja laitoin myös parvekkeelle hieman enemmän joulujuttuja. Nautin pienistä pakkasista kävellen kouluun useampana päivänä. Vietettiin Eetun kanssa mun nimppareita brunssin merkeissä sekä askartelin joulukortteja. Loppukuussa pakkasin tavarat kasaan ja lähdin joululoman viettoon koti kotiin. Tänään tulin takaisin Hämeenlinnaan hieman haikein, mutta hyvillä mielin. Marraskuussa kirjoitin blogiin kahdeksan postausta.

Vuosikooste /3
JOULUKUU

Luetuin postaus: Blogi kolme vuotta + arvonta
Oma suosikkini: Mitä joulu merkitsee mulle

Joulukuu oli täynnä oikeastaan vain joulujuttuja. Blogissa pyörähti käyntiin joulukalenteri, jonka tekeminen oli aikaavievää mutta sitäkin hauskempaa. Joulukalenterin myötä joulukuussa postauksia tuli kirjoitettua eniten, yhteensä 27. Vuoden viimeinen kuukausi piti sisällään paljon kiirettä, pipareiden leipomista, Itsenäisyyspäivän viettämistä ja pikkujoulureissun Lappeenrantaan. Käytiin Sonjan ja mummun kanssa Suvi Teräsniskan joulukonsertissa. Vietin kolme viikkoa lomastani töissä ja sain niin iloisen mielen siitä, kuinka hyvin mut otettiin jälleen siellä vastaan kesän jälkeen. Kiersin perinteisesti Tampereen joulutorin, otin ripsienpidennykset puolen vuoden tauon jälkeen takaisin ja vietettiin Sonjan kanssa päivä jouluisessa Helsingissä. Jouluaatto meni nopeasti hyvässä seurassa mökillä ja välipäivät vietinkin töissä. Kuun lopussa juhlittiin Eetun 18-vuotissynttäreitä sekä Uutta Vuotta.

Kokonaisuudessaan 2018 vuosi opetti mulle paljon, tutustuin uusiin ihmisiin, reissasin monessa eri paikkaa ja koin paljon uusia juttuja. Kiitos kaikille, jotka oli mukana mun viime vuodessa. Tehdään tästä vuodesta entistä parempi. Vuosikoosteen ensimmäinen osa löytyy täältä ja toinen osa täältä!

2 kommenttia

  1. Ihana lukee näitä koosteita! :) Hauska miten ison osan näistä postauksista muistaa lukeneensa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla <3 Noihin vanhoihin postauksiin oli kyllä ihana palata myös itse :)

      Poista