Mitä ystävyys merkitsee minulle?


Mitä ystävyys merkitsee minulle?

Heippa! Mun ei ole tullut kirjoitettua yli viikkoon, sillä koulu on vienyt suurimman osan mun ajasta. Tälläkin viikolla mulla on ollut jo kaksi tenttiä ja huomenna on edessä vielä kolmas. Pitkien koulupäivien jälkeen aikaa ei ole jäänyt kauheasti muulle. Toinen syy tähän vahingossa tulleeseen taukoon on ollut ideoiden puute. Mun on tehnyt muutaman kerran mieli tulla kirjoittamaan, mutta en ole keksinyt mitään aihetta. Kaiken lisäksi kuvien ottaminen räntäsateessa ei kieltämättä ole houkutellut kovin paljoa. Korjataan tämä tilanne kuitenkin tänään, sillä ajattelin aloittaa uuden postaussarjan. En ole oikeastaan koskaan kertonut erinäisistä päivistä, mitä vuoden aikana juhlitaan. Ajattelin tänä vuonna ottaa isompia ja itselleni merkityksellisiä päiviä mietintään ja kirjoittaa niistä. Tämä alkaa Ystävänpäivän teemalla ja kerron hieman siitä, mitä ystävyys omalla kohdallani tarkoittaa. 

Mitä ystävyys merkitsee minulle?

Olen huomannut, että Ystävänpäivän merkitys on kasvanut vuosien aikana ja siitä on tullut isompi juttu myös sosiaalisen median puolella. Yhä useampi paikka tarjoaa erilaisia alennuskoodeja Ystävänpäivänä, joka mun mielestä on tosi kiva juttu. Vuosien aikana olen itsekin ymmärtänyt ystävyyden merkityksen hieman eri tavoin. Muistan kun pienenä ostettiin kavereiden kanssa aina lahjoja toisillemme, josta ollaan kuitenkin luovuttu. Se oli silloin kivaa, mutta nykyään mut ainakin tekee iloiseksi ystäviltä saadut viestit. Vuosien aikana ystävät ovat vaihtuneet, mutta ne parhaimmat ovat aina pysyneet lähellä. On niin ihanaa, että on heitä joille voi kertoa kaiken pelkäämättä että he kertoisivat asian eteenpäin. 

Mitä ystävyys merkitsee minulle?

Nykyään en enää vietä niin paljoa aikaa ystävien kanssa kuin joskus aiemmin. Ehkäpä juuri tämän takia ystävän näkeminen pitkästä aikaa tuntuu niin kivalta ja huomaa, että puhuttavaa riittäisi vaikka mistä. Osa ystävistä asuu kauempana niin kuin minäkin. Sen takia näkeminen esimerkiksi arki-iltaisin on vaikeaa, kun se silloin joskus oli niin helppoa. Pienempänä vietin parhaan ystäväni kanssa aikaa lähes päivittäin, mutta nyt näemme paljon harvemmin molempien opiskeluiden takia. Tietysti pidämme edelleen päivittäin yhteyttä sosiaalisen median kautta. Hän on kuitenkin edelleen se, jolle pystyn kertomaan kaiken. Ystävyys sana on täynnä merkityksellisiä asioita. Mun mielestä jokainen tarvitsee rinnalleen jonkun todella hyvän ystävän. 

Mitä ystävyys merkitsee minulle?

On ihana asia, että on olemassa tällainen päivä jolloin saa muistaa ystäviä. En kuitenkaan vietä tätä päivää yleensä mitenkään erityisemmin, nään kavereita jos vain pystyn. Tänä vuonna päivän sattuessa keskelle viikkoa, se ei oikein onnistu. Onneksi tätä päivää voi kuitenkin juhlia myös myöhemmin. Hyvää Ystävänpäivää teille kaikille siellä ruudun toisella puolella <3

2 kommenttia

  1. Siis tiiätkö nyt on ehkä pakko lähtee Arnoldsiin! :D Ihanat kuvat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nuo Arnoldsin munkit on kyllä parhautta <3

      Poista