Viikon positiiviset /8


Viikon positiiviset /8

♥ Aurinko, joka näyttäytyi viime viikolla lähes joka päivä. En ehkä silti ole vielä valmis kevään tuloon, tuntuu ettei talvesta kerennyt nauttimaan tarpeeksi.
♥ Lähestyvä loma, joka itse asiassa starttaa jo huomenna. Mulla on erityisen pitkä loma 2,5 viikkoa, sillä lähdetään Leville heti maaliskuun alusta. Toivon mukaan multa löytyy taas enemmän aikaa blogille.
♥ Playoff kausikortin tilaaminen, jota mietin pitkään. Mulla on samaan aikaan työssäoppi joten työvuoroista ei tiedä vielä mitään, mutta otin silti riskin ja tilasin sen.

Viikon positiiviset /8

♥ Potkukelkkatapahtuma, jossa oltiin Sonjan kanssa lauantaina. Oon muutaman kerran vuosia sitten osallistunut kyseiseen tapahtumaan jossa potkutellaan vähän päälle 10 km. Oli kyllä kiva kokemus pitkän tauon jälkeen.
♥ Ystävänpäivä, vaikka vietinkin sen tänä vuonna hieman erilaiseen tapaan kuin yleensä. On se kuitenkin niin kiva päivä joka vuosi.
♥ Sain vihdoin tilattua kuvakirjan Ifolorin alesta, joka mun on pitänyt tilata todella pitkään. Vielä olisi viime vuosien kuvien laittamista albumeihin, jos nyt kevään aikana saisi sen aikaiseksi :D

Viikon positiiviset /8

♥ Kahden vuoden takaisten wanhojen tanssien ja vuoden takaisen abiristeilyn muisteleminen. Tykkään tosi paljon, että Snapchatissa tulee muistoja samalta päivältä vuosien takaa.
♥ Luennot syöpäpotilaan hoitotyöstä, jotka olivat todella mielenkiintoisia. Oon meinaan miettinyt mahdollisuutta työskennellä vielä joskus syöpäpotilaiden parissa.
♥ Kolme tenttiä, jotka kaikki menivät läpi. Fiilis niiden jälkeen oli erityisen hyvä.

Viikon positiiviset /8

♥ Eräs ihana leivontakirja, johon sain tehtyä ennakkotilauksen. Kuulette siitä vielä myöhemmin.
♥ Tuoreet ruusut, jotka ostin ihan vain itselleni. 
♥ Uuden reseptin löytäminen, joka pääsee tällä viikolla testiin. Ehkäpä kirjoitan reseptin myös tänne.

Huomasin eilen, että mun viime viikko oli jotenkin erityisen onnistunut. Sen takia halusin tulla jakamaan näin maanantaina viime viikon positiivisia juttuja ja samalla herätellä tätäkin postaussarjaa eloon. Millainen teidän viime viikko oli?

Ei kommentteja