12 asiaa, jotka olisi kiva toteuttaa Levillä

Saavuttiin eilen illalla aika myöhään Leville, jossa on tarkoitus viettää lomaa viikon verran. Ollaan lähes joka kevät tehty perheen kanssa reissu Lapin suuntaan. Tänä vuonna päädyttiin Leville edellisen vuoden tapaan, sillä ihastuttiin tähän paikkaan aivan täysin viime vuonna. Tulevan viikon aikana on tiedossa paljon kivoja juttuja ja ennen kaikkea irtiottoa arjesta. Mulla olisi ensi viikolla muutama koulupäivä, mutta oon nuo kyseiset päivät pois. Mun varsinainen hiihtolomaviikko meni nopeasti töissä ollessa enkä jaksanut paljon muuta tehdäkään. Seitsemän päivän työputken jälkeen oli todella hyvä fiilis päästä tänne rentoutumaan. Tänään ei olla vielä tehty mitään kovin ihmeellistä vaan nautittu vain pakkasesta ja auringonpaisteesta. Pieni pettymys tänne saapuessa oli se, että täälläkään ei ole puissa enää kovin paljoa lunta. Eiköhän silti tulla nauttimaan tulevasta viikosta. Halusin viime vuoden tapaan kerätä muutamia juttuja, mitä tulevan viikon aikana voisi toteuttaa. Viime vuoden samantyyppinen postaus löytyy täältä ja seuraavaksi saatte lukea tämän vuoden jutut!

12 asiaa, jotka olisi kiva toteuttaa Levillä

♥ Kokeile ensimmäistä kertaa elämässä lumikenkäilyä. Mun on pitänyt jo monta vuotta kokeilla, mutta en ole saanut aikaiseksi.
♥ Hiihdä niin paljon kuin vain kerkiää, sillä en ole hiihtänyt tänä talvena vielä yhtään.
♥ Rentoudu jossakin Spa hoidossa. Jokin ihana päähieronta olisi mulle sopiva tällä hetkellä.

12 asiaa, jotka olisi kiva toteuttaa Levillä

♥ Laskettele ainakin muutamana päivänä. Toivon mukaan kovat pakkaset eivät jatku, sillä silloin en tarkene olla rinteessä kauaa.
♥ Käy tapaamassa poroja jossakin. Ainakin joidenkin hiihtoreittien varrella on paikkoja, joissa asustaa poroja.
♥ Unohda koulu ainakin muutamaksi päiväksi, vaikka tuleviin tentteihin on pakko lukea jonkin verran.

12 asiaa, jotka olisi kiva toteuttaa Levillä

♥ Jatka villasukan kutomista, jonka aloitin tämän viikon puolessa välin. Innostuin pitkästä aikaa kutomaan ja tuloillaan on villasukat itselle.
♥ Vietä laskiaistiistaita nauttien auringonpaisteesta ja tuoreesta laskiaispullasta jossakin kahvilassa.
♥ Käy pannukakkutalossa nauttimassa makea pannukakku viime vuotiseen tapaan.

12 asiaa, jotka olisi kiva toteuttaa Levillä

♥ Pelaa lautapelejä illalla samalla rentoutuen. Ollaan Sonjan kanssa lähiaikoina innostuttu uudelleen pelaamisesta, varsinkin Alias on yksi meidän lemppareista. 
♥ Käy lasketellen kuvailemassa joulupukin mökillä, joka on yksi mun lempipaikoista täällä. 
♥ Vieraile niin tutuissa kuin vieraissakin paikoissa. En ole ainakaan käynyt kaikissa latukahviloissa, mutta perinteistä Tonttulan reissuakaan en haluaisi jättää väliin.

12 asiaa, jotka olisi kiva toteuttaa Levillä

Haluaisin kuulla, minkälaisen postauksen haluaisitte lukea meidän lomasta? Oon miettinyt lähes aina toimivaa matkapäiväkirjaa, mutta toisaalta olisi kiva kokeilla jotain aivan muuta. Kaikki ehdotukset ovat siis tervetulleita. Aurinkoista tulevaa viikkoa ja ensimmäistä kevätkuukautta teille kaikille <3

Ei kommentteja